Hopp til innholdet
 
Søk

Forbedre spillopplevelsen din med de riktige gadgetene - vi hjelper deg med å oppgradere ditt gaming setup

Bygg ditt gaming setup - finn de riktige dingsene for å maksimere dine prestasjoner

Hva er viktig å huske på når det gjelder spillutstyr? Utvalget av spilltilbehør er stort og bredt, men hva er det viktigste, hvor begynner du? Kanskje du er en ny spiller som trenger å få en anstendig base med utstyr, eller kanskje du er en mer erfaren spiller og trenger akkurat det riktige utstyret for å fullføre din setup, eller leter du etter litt inspirasjon for å virkelig oppgradere oppsettet ditt? Uansett hva så finner du de riktige dingsene her hos oss på Teknikmagasinet.
Rityta 1 kopiera 3.png

Back to basics

Vi starter fra bunnen av med de tingene du trenger for å få gamingen din i gang. I tillegg til gamingpcen er et fint tastatur, en presisjonssikker gamingmus og en stabil musematte tre gode komponenter til å begynne med. Gamingtastaturer har et ergonomisk design for å kunne spilles på lenge uten å forårsake smerte og skade på hender og fingre. Det er en jungel av forskjellige varianter av gamingtastaturer, med forskjellige brytere, typer belysning og mange andre funksjoner. 

Når det gjelder gamingmus er det mange forskjellige modeller, funksjoner og konsepter. Vi hjelper deg med å få et tydeligere bilde og forklare teknologien rundt gamingmus, som kan hjelpe deg med å velge riktig variant for dine behov.

En komfortabel gamingstol er selvfølgelig også en viktig del av et godt, men fremfor alt komfortabelt gamingoppsett, ettersom du vil være i stand til å spille i timevis uten at kroppen føles helt ferdig ut etterpå. Ytterligere tilbehør som det er bra å legge til i det fundamentale av oppsettet ditt er en fin høyttaler og et godt gamingheadset slik at du får god lyd noe som øker din spillopplevelse ytterligere.
Twitch Gabbie i SteelSeries gamingheadset

Dingser for Youtuberen

Hvis du drømmer om å starte din egen Youtube-kanal, ser masse på Pewdiepie og andre kule Youtubere, har du kanskje allerede en kanal og streamer fullt ut. Følger du populære Gabbie på Twitch, og kanskje du til og med kjører dine helt egne livestreams på Twitch når du spiller favorittspillene dine? Vi har gadgetene du trenger for å få virkelig høy kvalitet på opptakene og streamene dine. Du finner både mikrofoner med fantastisk lydkvalitet, webkameraer som filmer i full HD eller 4K, pluss annet smart tilbehør til utstyret ditt, det er bare å komme i gang. Camera, action!
The master hacker - spilleksperten og gadgetene du trenger

The master hacker

Vi har alle den kompisen som har ekstra kontroll over datateknologi og som har et gamingoppsett som alle misunner? Du kjenner de som vet nøyaktig hvilket lydkort du skal velge, som har et godt øye med hva som er det hotteste, hvilket utstyr du trenger for å maksimere spillkvaliteten din og som mekker på en Raspberry Pi på fritiden. Dette er personen du alltid kommer til når du vil vite hva du trenger av utstyr for å bli en bedre gamer, ganske enkelt en masterhacker.
Den lekne spilleren - morsomme spillkonsoller, Pac man lampe, merchandise og annet moro

Den lekne gameren

Du blir aldri for gammel til å spille, den som sier det motsatte har tydeligvis ikke nok moro i livet. Det finnes mange morsomme ting for gamingen din, alt fra håndkontroller og joysticks, til morsomme spillkonsoller og fantastiske merchandisedingser. Kanskje du får en nostalgisk retrofølelse, du vet den som gir deg gåsehud over hele kroppen, når du tenker tilbake på spill fra barndommen. Sett deg foran gameboyen din i timevis med klassikere som BurgerTime og Bad Dudes. Ta også en titt på de kule kontrollerne våre for både Playstation, Nintendo, Xbox og PC. Have fun!
er lagt i handlekurven