Hopp til innholdet
 
Søk

Bytt skjerm på iPad - Rimelig, enkelt og trygt hos Teknikmagasinet - skjermbytte fra 799kr

Bytt ut glass, LCD-skjerm og display på iPad

Har du ved et uhell mistet iPad’en slik at glasset eller skjermen har knust? Kom til oss, så hjelper vi deg med å erstatte din sprukne iPadskjerm med en ny. Det er både trygt og enkelt. Vi bruker alltid reservedeler av høyeste kvalitet, og i tillegg har vi garanti for utskiftede deler alltid inkludert i prisen.
   

Lever inn din iPad til butikk eller send den inn for reparasjon

Du kan levere inn din iPad i alle våre butikker. Vi sender det til vårt interne verksted som reparerer og sender det tilbake slik at du enkelt kan hente nettbrettet i butikken. Her kan du se mer informasjon om butikkene som godtar iPads for reparasjon. Vi erstatter den sprukne skjermen på de fleste modeller av iPad. I tabellen nedenfor kan du finne modellen din og se hva det koster å reparere en knust glasskjerm, LCD-skjerm eller display på iPad.

Du kan også sende inn din iPad for reparasjon. Dette er en fleksibel løsning for deg som ikke har mulighet til å besøke en av våre butikker.

Klikk på modellen din i prislisten nedenfor for å lese mer om hvordan den fungerer.    
 

Prisliste for displaybytte

Modell Pris Pris online*
iPad Mini 4 1999;- 2149;-
iPad Mini 5 2399;- 2549;-
iPad Air 2 2299;- 2449;-
iPad Air 3 2999;- 3149;-
iPad Air 4 3499,- 3649;-
iPad Pro 10.5 3099;- 3249;-
iPad Pro 11 5199;- 5349;-
iPad Pro 12.9 (3/4:e gen) 5199;- 5349;-
     

* Når du bestiller displaybytte online, koster det 150kr mer enn den vanlige butikkprisen. Dette inkluderer fraktkostnader, reparasjonsbrev og emballasje.

Prisliste for glassbytte

Modell Pris Pris online*
iPad 2 799;- 949;-
iPad 3/4 1099;- 1249;-
iPad 5/Air 1699;- 1849;-
iPad 6 1799;- 1949;-
iPad 7/8 1899;- 2049;-
iPad 9 1899;- 2049;-

* Når du bestiller glassbytte online, koster det 150kr mer enn den vanlige butikkprisen. Dette inkluderer fraktkostnader, reparasjonsbrev og emballasje.

* Hvis du sender inn din iPad for glassbytte og vi oppdager flere feil på enheten, for eksempel at LCD-skjermen er ødelagt, vil vi kontakte deg.

Prisliste for LCD-bytte (bildskjerm)

Modell Pris
iPad 2 1199;-
iPad 3/4 1199;-
iPad Air/5/6  1499;-
iPad 7/8/9 2499;-
 

Hva innebærer et glassbytte på iPad?

Et glassbytte betyr at vi bare bytter ut glasskjermen på din iPad. Dette betyr at vi ikke bytter ut LCD-skjermen. Årsaken til dette er at noen iPad-modeller er bygget på en slik måte at glasskjermen og LCD-skjermen er to separate komponenter. Dette betyr at bare glasskjermen, som styrer berøringsfunksjonen, er inkludert i prisen. iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air og iPad Mini er noen eksempler på modeller som er designet på denne måten.
 

Hva innebærer et LCD-bytte på iPad?

En LCD-erstatning betyr at vi bytter ut LCD-skjermen (bildeskjermen) på din iPad. Dette betyr at vi ikke bytter ut glasskjermen. Årsaken til dette er at noen iPad-modeller er bygget på en slik måte at glasskjermen og LCD er to separate komponenter. Dette betyr at kun erstatning av LCD er inkludert i prisen.
 

Hva betyr displaybytte på iPad?

Et displaybytte betyr at vi bytter ut både glasskjermen og LCD-skjermen på din iPad. Årsaken til dette er at noen iPad-modeller er bygget på en slik måte at glasskjermen og LCD er en og samme komponent. Dette betyr at både glasskjermen, dvs. den som styrer berøringsfunksjonen, og LCD (bildeskjermen) er inkludert i prisen. iPad Air 2, iPad Air 3, iPad Mini 4 og iPad Pro er noen eksempler på modeller som er designet slik.
 

Hvilken iPad har jeg?

Hvis du er usikker på hvilken modell du har, kan du bruke denne guiden til å identifisere din iPad-modell.
 

iPad skjermbeskytter i glass og plast

Vi har både skjermbeskyttelse i plast og i herdet glass til din iPad. En skjermbeskytter i herdet glass beskytter veldig godt mot skader, riper og fingeravtrykk. Beskytteren er en tynn glassplate som festes til skjermen din og det føles nesten som om du ikke har noe på skjermen takket være den glatte overflaten på glasset. Ripebestandig plastfilm gir optimal beskyttelse for fronten på din iPad. Plastfilmen motstår skader fra nøkler, blyanter og andre skarpe gjenstander. Her kan du se noen eksempler på de forskjellige skjermbeskytterne i glass og plast til iPad.
 
er lagt i handlekurven