Hopp til innholdet
 
Søk

Batteribytte - bytt batteri på din iPhone fra 299,-

Bytte batteri på iPhone

Blir telefonen din utladet alt for fort eller føles batteriet treigt å lade? Et batteri er en forbruksvare og blir derfor mindre effektivt over tid, og etter 1 – 1,5 år er det på tide å bytte til et nytt. Det er både enkelt og prisgunstig å bytte batteri på iPhonen din. Fra kun 299 kr skifter vi ut ditt gamle batteri, som vil få mobilen din til å føles som ny igjen. Det er raskt og enkelt, kom innom oss – vi har drop in!

Vi bytter batteri på alle iPhone-modeller, fra iPhone 5 til iPhone 11 Pro Max. I tabellen kan du finne din modell og pris. Prisen inkluderer selvfølgelig både batteri og arbeid.

Ikke sikker på hvilken iPhone du har? Sjekk ut guiden for å identifisere iPhone-modellen.
 

Send inn din iPhone for batteribytte

Du kan også sende inn din iPhone for batteribytte. Dette er en fleksibel løsning for deg som ikke har mulighet til å besøke en av våre butikker.

Klikk på modellen din i prislisten nedenfor for å lese mer om hvordan den fungerer.

Hvis du har noen spørsmål angående mobilreparasjoner, ta gjerne kontakt med din nærmeste butikk.

Prisliste for batteribytte 

Modell Pris i butikk Pris online*
iPhone 5 299,- 449,-
iPhone 5C 299,- 449,-
iPhone 5S 299,- 449,-
iPhone SE 299,- 449,-
iPhone 6 399,- 549,-
iPhone 6 plus 399,- 549,-
iPhone 6S 399,- 549,-
iPhone 6S plus 399,- 549,-
iPhone 7 399,- 549,-
iPhone 7 plus 399,- 549,-
iPhone 8 399,- 549,-
iPhone 8 plus 399,- 549,-
iPhone SE2020 399,- 549.-
iPhone X  799,- 849,-
iPhone XR  799,- 949,-
iPhone XS  999,- 1149,-
iPhone XS Max  999,- 1149,-
iPhone 11 999,- 1149,-
iPhone 11 Pro * 1299,- 1449,-
iPhone 11 Pro Max * 1299,- 1449,-

* Batteribyte på iPhone 11 Pro og iPhone 11 Max gjøres ikke i butikk, men sendes inn til vårt verksted. En slik prosess tar 5 til 10 arbeidsdager. Du kan levere inn din iPhone i alle våre butikker.

** Når du bestiller batteribytte online, koster det 150kr mer enn den vanlige butikkprisen. Dette inkluderer fraktkostnader, reparasjonsbrev og emballasje.

Rengjøring av iPhone

Det kan samle seg skitt i ladeporten og samtalehøyttaleren, noe som kan føre til at det er vanskelig å få ladekabelen i ladeporten og samtalehøyttaleren kan høres lavt ut. Benytt anledningen til å legge til en rengjøring av din iPhone når du skal bytte batteri.
For 149kr utfører vi en grundig rengjøring av iPhone-ladeporten og samtalehøyttaleren, slik at telefonen føles fresh igjen.

Tips og vanlige spørsmål om batteri og lading for iPhones

Vi ønsker å gi best mulig service og hjelpe våre kunder ved å svare på deres spørsmål om batteri og lading for iPhones. Vi har derfor samlet noen vanlige spørsmål og problemer for å hjelpe deg på veien. Sjekk om det kanskje er på tide å bytte ut ditt iPhone-batteri.
 • Hvorfor lader ikke iPhonen min?

  - Når det å lade mobilen ikke fungerer kan det ha flere årsaker. Laderen kan være ødelagt, så test først en annen lader for å se om det er problemet. Hvis det fortsatt ikke fungerer kan det ha kommet skitt inn i mobilens ladeuttak. Blås inn i uttaket og bruk en tannpirker veldig forsiktig for å ta bort eventuelt støv eller lo som har satt seg fast. Dersom det ikke hjelper kan vi alltids hjelpe deg å rengjøre ladeuttaket skikkelig. En slik reparasjon tar ca. 15 minutter og gjøres i butikk.
 • Hvorfor blir batteriet på iPhonem min utladet så raskt?

  -  Sjekk telefonens batteriinnstillinger for å se hvilke program og apper som tar mye batterikapasitet. Ofte kan det være apper som du ikke bruker, men som står på i bakgrunnen og kobler seg opp mot nettverk eller Bluetooth og drar unødvendig strøm. Utover dette kan du se på batteriets tilstand. Hvis «Maksimal kapasitet» viser under 80-85% er det på tide å bytte ut batteriet.
 • Når skal jeg bytte batteriet på iPhone?

  -  Et mobilbatteri er en forbruksvare og blir mindre effektivt over tid. Jo eldre batteriet blir desto mer øker også batteriets impedans. Et batteri med høy impedans kan ikke levere tilstrekkelig effekt til enheten, noe som gjør at den kan miste funksjonalitet eller slå seg av. Etter 500 ladesykluser skal et iPhone-batteri kunne lades til 80% av den opprinnelige kapasiteten. Med dagens bruk av mobiltelefoner innebærer det at brukeren vil oppleve dårligere batteritid etter ca. 1,5 år, og det er da på tide å bytte batteri.
 • Hvilket batteri har iPhone?

  -  Den typen batteri som brukes i iPhone og mange andre telefoner kalles litiumionbatteri. Sammenlignet med eldre batteri har litiumionbatteriene fordeler som raskere lading, lengre holdbarhet og høyere energitetthet, noe som gir økt batteritid i et mindre og lettere batteri. De er også mer miljøvennlige da de inneholder mindre tungmetaller sammenlignet med sine forgjengere.
er lagt i handlekurven