Hopp til innholdet
 
Søk

Bytt batteri på iPad - Rimelig, enkelt og trygt hos Teknikmagasinet - batteribytte på iPad fra 799kr

Bytt batteri på iPad

Lades iPaden din ut altfor raskt, eller føles det ut som batteriet lades sakte? Et batteri er forbruksmateriell og blir derfor mindre effektivt over tid, etter ca 2-2,5 år er det på tide å bytte til et nytt batteri på din iPad. Det er både enkelt og rimelig å bytte batteri på en iPad. Fra bare 1199 NOK bytter vi ut det gamle batteriet ditt, noe som betyr at nettbrettet vil føles som nytt igjen.
 

Lever inn din iPad i butikk eller send den inn for batteribytte

Du kan levere inn din iPad i alle våre butikker. Vi sender det til vårt interne verksted som reparerer og sender det tilbake slik at du enkelt kan hente nettbrettet i butikken. Her kan du se mer informasjon om butikkene som godtar iPads for reparasjon. Vi bytter batteri på flertallet av alle modeller av iPad. I tabellen nedenfor kan du finne nøyaktig din modell og pris. Prisen inkluderer selvfølgelig både batteri og arbeid.

Du kan også sende inn din iPad for batteribytte. Dette er en fleksibel løsning for deg som ikke har mulighet til å besøke en av våre butikker.

Klikk på modellen din i prislisten nedenfor for å lese mer om hvordan den fungerer.    
 

 

Prisliste for batteribytte

Modell Pris Pris online
iPad 2 799;- 949;-
iPad 3/4 1199;- 1349;-
iPad 5/6/Air 1499;- 1649;-
iPad Air 2 1599;- 1749;-
iPad Mini 4 1499;- 1649;-


Hvilken iPad har jeg?

Hvis du er usikker på hvilken modell du har, kan du bruke denne guiden til å identifisere din iPad-modell.   

Tips og vanlige spørsmål om batterier og lading av iPads

Vi ønsker å tilby best mulig service og hjelpe våre kunder ved å svare på spørsmålene dine om lading og batterier til iPad. Derfor har vi samlet noen vanlige forundringer og problemer en kan ha for å hjelpe til på veien. Finn ut om det kan være på tide å bytte ut iPad-batteriet.    
 • Hvorfor lader ikke min iPad?

  - Når det ikke fungerer å lade nettbrettet, kan det ha flere grunner. Laderen kan ha gått i stykker. Prøv en annen lader for å se om dette er tilfelle. Hvis det fremdeles ikke fungerer, kan det være at skitt har kommet inn i telefonens ladekontakt, blås inn i kontakten og forsiktig bruk en tannpirker for å fjerne støv eller lo som sitter fast der. Hvis det ikke hjelper, kan verkstedet vårt hjelpe deg ved å rengjøre ladekontakten skikkelig.
 • Hvorfor lader batteriet ut på min iPad så fort?

  -Ta en titt på nettbrettets batteriinnstillinger for å se hvilke programmer og apper som tømmer batteriet så raskt. Ofte kan det være apper du ikke bruker for øyeblikket, men som er på i bakgrunnen og som kobles til nettverket eller Bluetooth, som trekker unødvendig strøm. I tillegg til å sjekke hvilke apper som tømmer batteriet, kan du også se batterihelsen din der. Hvis fanen "maksimal kapasitet" viser under 80-85%, er det på tide å skifte batteri på nettbrettet.
 • Når skal jeg bytte batteri på min iPad?

  - Et batteri er et forbruksprodukt som blir mindre effektivt over tid. Jo eldre batteriet er, desto større er impedansen til batteriet. Et batteri med høy impedans kan ikke levere tilstrekkelig strøm til enheten, noe som betyr at det kan miste funksjonalitet eller slå seg helt av. Etter 500 ladesykluser, bør et iPad-batteri kunne lades til 80% av den opprinnelige kapasiteten. Med dagens bruk av nettbrett betyr dette at brukeren etter ca 2-2,5 år opplever en redusert batterilevetid og at det begynner å være på tide å bytte til et nytt batteri på ens iPad.
 • Hva slags batteri er det i iPads?

  - Batteritypen som brukes i iPads, og også i mange telefonmodeller, kalles et litiumionbatteri. Sammenlignet med eldre batterityper har litiumionbatterier fordeler som raskere lading, lengre holdbarhet og høyere energitetthet, noe som gir økt batterilevetid i et mindre og lettere batteri. I tillegg er de mer miljøvennlige ettersom de inneholder mindre tungmetaller sammenlignet med forgjengerne.
 • Har iPad’en låst seg eller hengt seg opp?

  - Hvis din iPad er låst eller hengt seg opp, kan du vanligvis løse det selv hjemmefra med enkle midler. Prøv å holde nede strømknappen mens du holder nede hjemknappen i omtrent 30 sekunder. Du vil snart se en Apple-logo. Hvis det ikke løser problemet, kan du ta turen innom en av butikkene våre, som tilbyr iPad-tjenester, så hjelper vi deg! 
 • Min iPad starter ikke?

  - Hvis iPad’en ikke starter, kan det skyldes flere grunner. Dette skyldes vanligvis at batteriet er utladet og trenger å lades over lengre tid. Prøv å lade iPad’en i omtrent 1-2 timer, og se om den starter. Hvis det ikke løser problemet, kan du ta turen innom en av butikkene våre, som tilbyr iPad-tjenester, så hjelper vi deg!
 • Min iPad synkroniseres ikke med iPhone?

  - Hvis iPad’en ikke synkroniseres med iPhone, kan det skyldes flere forskjellige grunner. Dette skyldes vanligvis at enten iPad eller iPhone har full lagringsplass. Du kan enkelt justere dette ved å legge til lagringsplass via iCloud. Hvis dette ikke løser problemet, kan du kontakte forhandleren.
     
er lagt i handlekurven