Hopp til innholdet
 
Søk
Reparer iPad - rimelig, enkelt & trygt hos Teknikmagasinet - bytt glass skjerm fra 799;- & batteribytte fra 799;-

Reparer din iPad hos oss!

Det er enkelt at nettbrettet kan havne i bakken. Dette kan føre til at nettbrettets glasskjerm eller bildeskjermen går i stykker. Hvis du ikke ved et uhell har mistet nettbrettet, kan batteriet av naturlige årsaker begynne å gi opp. Et batteri er forbruksmateriell og blir mindre effektivt over tid, etter ca 2-2,5 år er det på tide å bytte til et nytt batteri på din iPad. Enten det er glasset eller bildeskjermen din som har gått i stykker eller batteriet ditt som har blitt verre, så er vi her for å hjelpe deg!
 

Lever inn din iPad i butikk eller send den inn for reparasjon

Du kan levere inn din iPad i alle våre butikker. Vi sender det til vårt interne verksted som reparerer og sender det tilbake, slik at du enkelt kan hente nettbrettet i butikken. Her kan du se mer informasjon om butikkene som godtar iPads for reparasjon.

Du kan også sende inn din iPad for reparasjon. Dette er en fleksibel løsning for deg som ikke har mulighet til å besøke en av våre butikker.

Ved å klikke på snarveiene nedenfor kan du enkelt lese mer om nøyaktig hva du vil ha hjelp med. Lenger ned på siden kan du også få smarte tips og pleieråd for nettbrettet.
   
  • Lett

    Dårlig batteri eller ødelagt skjerm på nettbrettet? Hos oss får du en trygg og god reparasjon av iPad. Bare kom inn i butikken med din iPad, så hjelper vi deg med resten!  
  • Bare den høyeste kvaliteten

    Vi har utdannet personale som utfører alle reparasjoner i verkstedet vårt. Selvfølgelig bruker vi reservedeler av høyeste kvalitet. Garanti på utskiftede deler er inkludert i prisen, slik at du kan føle deg trygg med hver reparasjon.  
  • Rimelig

    Med nytt batteri og hel skjerm føles nettbrettet som nytt igjen. Fra 1199 NOK får du et nytt batteri som holder på strømmen mye lenger, og vi fikser den ødelagte skjermen fra 799 NOK, en garantert konkurransedyktig pris!

Send inn din iPad for reparasjon

Du kan også sende inn din iPad for reparasjon. Dette er en fleksibel løsning for deg som ikke har mulighet til å besøke en av våre butikker. Det er enkelt å sende inn nettbrettet. Dette er hvordan:

Steg 1. – Bestill ditt reparasjonsbrev
Steg 2. – Pakk ned iPaden din og send den inn for reparasjon
Steg 3. – Enheten din repareres og sendes tilbake til deg med posten
Steg 4. – En melding ber deg hente ut din ferdig reparerte iPad

Bytt glass eller bildeskjerm på ditt nettbrett

Har ulykken vært ute og gjort at du nå har en iPad med knust glass eller skjerm? Ingen fare, kom til oss så hjelper vi deg! Det er trygt og sikkert, vi bruker alltid reservedeler av høyeste kvalitet, garanti på utskiftede deler er inkludert i prisen. Ett skjermbytte tar omtrent 5-10 virkedager. Vi reparerer sprukket skjerm på de fleste modeller av iPad, her kan du se hvilken iPad vi bytter skjerm på og hva det koster.
 

Mister din iPad batteri for fort?

Det er både enkelt og rimelig å bytte batteri på iPad. Fra bare 1199 NOK føles din iPad som ny igjen. Et batteribytte tar omtrent 5-10 virkedager. Vi bytter batteri på flertallet av alle modeller av iPad, her kan du se hvilken iPad vi utfører batteribytte på og hva det koster.
 

Tilleggstjenester – Rengjøring

Trenger din iPad litt ekstra rengjøring? For 149 nok utfører vi en grundig rengjøring av iPad-ladeporten og samtalehøyttalerne.

 

Modell

Rengjøring av samtalehøyttaler & ladeport

Alle modeller 149;-
 

Butikker der du kan levere inn din iPad

Trenger du å bytte batteri eller reparere en sprukket skjerm på iPad? Her kan du se en liste over alle butikkene våre der du kan levere inn din iPad for utsendelse for reparasjon på verkstedet vårt. Kom direkte til oss eller ring butikken, så hjelper vi deg!
 

Ta vare på din iPad med en skjermbeskytter

Beskytt din iPad mot smuss og skader med en slitesterk skjermbeskyttelse. Hos oss finner du både plastskjermbeskyttere og glassvarianter. Vi har skjermbeskyttere for de fleste modeller fra iPad 2 til iPad Pro. Selvfølgelig finner du også tilbehør til andre merker, som Samsung, Sony og Lenovo hos oss. For å beskytte din iPad ytterligere, invester også i et stilig etui.
 

Hold din iPad stilig & beskyttet med et praktisk etui

Et etui til din iPad gjør det både finere og hjelper til med å gi ekstra beskyttelse hvis du f.eks. tilfeldigvis mister den. Vi har etuier til forskjellige modeller av iPads, samt andre nettbrett fra merker som Samsung, Sony og Lenovo. Få enda sterkere beskyttelse ved å komplementere etuiet med en slitesterk skjermbeskytter.
 

Smarte pleietips til din iPad

Her kan du finne praktiske tips til hvordan du best kan ta vare på iPad’en din slik at den holder seg i skikkelig god stand i lang tid. For eksempel gir vi deg råd om effektiv rengjøring av iPad og forklarer hvordan du kan gjøre batteriet på din iPad mer holdbart.
 

Rengjøring av iPad

•    Rengjør din iPad regelmessig for å holde smuss og bakterier borte. Ikke bruk vaskemiddel, men tørk av nettbrettet med en lett fuktet mikrofiberklut. Husk å ikke ha tilkoblet ladere eller hodetelefoner når du rengjør.

•   Et godt tips for rengjøring av ladekontakten er å bruke en tannpirker. Ved å stikke tannpirkeren forsiktig inn i kontakten, kan du lirke ut støv og smuss som sitter fast der.
 

Lading og batteri

•    Gjør en full ladesyklus en gang i måneden, dvs. at du lader iPad’en til 100% og deretter lar den gå ned til 0% og automatisk slå seg av før du lader den igjen. Det hjelper å gjøre batteriet mer holdbart.

•    Skru ned lysstyrken og bruk alltid wifi aktivert, da trekker den mindre strøm.

•    Ikke fortsett å ha laderen tilkoblet når du har nådd 100%, da det kan skade batteriet i det lange løp. Studier viser at å la batterinivået være mellom 30-80% gjør at det fungerer mest effektivt.
 

Innstillinger

•    Tilbakestill innstillingene på din iPad med jevne mellomrom f.eks. Tøm cache. Du kan tilbakestille alle innstillinger eller enkelte innstillinger eksempelvis nettverks- og startskjermoppsett. Tilbakestilling av innstillinger kan også bidra til å løse visse problemer på nettbrettet som kan ha oppstått fra en innstilling du ved et uhell gjorde. Du kan sikkerhetskopiere iPad’en din før, slik at du har en lagret kopi med innstillingene som sikkerhetskopi.

•    Nettleseren på iPad inneholder cache-filer, som ofte kan ta unødvendig plass på nettbrettet. Gå til innstillinger - Safari og klikk på "tøm historikk og nettsteddata".
 

Beskytt din iPad

•    Ha alltid skjermbeskyttere og etuier på iPad’en for å minimere risikoen for å skade fronten og baksiden av nettbrettet.
 

Har du noen andre spørsmål om reparasjon av iPad?

Her svarer vi på de vanligste spørsmålene om reparasjonstjenesten for iPad. Hvis du ikke finner svaret her, kan du kontakte oss i butikkene våre så hjelper vi deg.
 
er lagt i handlekurven