Hopp til innholdet
 
Søk

Valentinsdag 2021 gaver og ideer - kortholder, massasjeolje, mobil stativ, sjokoladefontene, massasjepistol etc

Valentinsdag

Valentinsdagen er den perfekte høytiden for enhver romantiker der ute. Det er en fin mulighet til å være sammen, nyte det og bare være nær og litt ekstra kjærlig med hverandre. Gjør Valentinsdagen 2021 veldig koselig og spesiell! Feir hele dagen og kvelden og skjem bort kjæresten din.

Hvis du ikke har en partner, ikke la det stoppe deg! Det er faktisk 2021, Valentinsdagen trenger ikke å handle bare om par. Hvis du er singel, benytt anledningen til å unne deg noe, eller hvorfor ikke ha en koselig dag eller kveld med en god venn eller familie.

Når er Valentinsdagen?

Valentinsdagen feires 14. februar hvert år. I år 2021 faller dagen på en søndag, perfekt anledning for å avslutte uken på en veldig koselig måte. Hvorfor ikke tjuvstarte og utvide kosen ved og feire Valentinsdagen allerede fra fredagen og ha en lang og fantastisk romantisk helg?
Les mer

Valentinsdagsgave

Når det gjelder gaver til Valentinsdagen 2021, har du havnet på rett plass. Vi har et bredt utvalg av alt fra morsomme gaver med glimt i øyet, til pene tekniske dingser som får hjertet til å slå litt ekstra fort. Finn en Valentinsdagsgave til noen du liker veldig godt eller hvorfor ikke unne deg noe litt ekstra, du fortjener det!

Hos oss finner du Valentinsdagsgave til kjæresten, din beste venn eller noen andre du er glad i. Hvis du trenger hjelp med gavetips, vil vi foreslå å sjekke ut den praktiske og morsomme gavegeneratoren vår. Her kan du finne den rette gaven å gi bort i henhold til personlighetstypen du leter etter en kjærlighetsgave til.
Les mer

Idéer for Valentinsdagsfeiring

Hos oss finner du fantastiske produkter for en veldig koselig dag og kveld. Dekk bordet med godbiter som en sjokoladefontene og popcornmaskin, kjøl deg ned i varmen med en kjølene drikke med perfekt knust is ved hjelp av en ismaskin. Når det gjelder dekorasjoner, hvorfor ikke investere i klassiske ballonger, blåse dem opp ved hjelp av vårt smarte helium-sett. En annen ting som kan sette stemningen er å la elektrisiteten strømme, både gnisten som er mellom dere, og den som utstråler fra den fantastiske Plasma ballen vår med rosa og lilla lysglimt.

Apropos koselig atmosfære så er tente lys, en bukett med roser og et pent dekket bord også ting som ofte fungerer godt.

Hva skal jeg gjøre på Valentinsdagen? Start med det dere liker å gjøre, kjør fullt ut med kos eller kanskje en middag eller en morsom aktivitet. Brunsj, spa, middag og hotellopphold er noen eksempler på fantastiske ting å feire Valentinsdagen med. Selvfølgelig kan du også bli hjemme, sette på en virkelig god film og bestille din favorittmat fra restauranten. Husk, enten du feirer som et par, om du feirer med en venn, med familien eller deg selv, unne deg noe litt ekstra på en dag som denne.
Les mer

Kos deg med partneren eller fantastisk solokos

Valentinsdagen er kjærlighetsdagen og en perfekt mulighet til å virkelig kose litt ekstra. Hos oss finner du det som trengs for å varme opp sengehalmen, både for paraktivitet og for fantastisk solokos. Alt fra en fantastisk massasjegel eller glidemiddel som forbedrer nytelsen, til komfortable vibratorer og massasjestaver. Kanskje du er nysgjerrig på å prøve noe nytt i sengehalmen med for eksempel håndjern eller en penisring for par. For solokos har vi sexleketøy for både kvinner og menn. Vi har et bredt utvalg av klitorisvibratorer, løsvaginaer og dildoer fra kjente merker som Womanizer, Fleshlight og Belladot.
Les mer

Historien til Valentinsdagen

Valentinsdagen eller Valentine’s Day som dagen kalles på engelsk er en høytid som har eksistert veldig lenge, med sin opprinnelse allerede i middelalderen. 14. februar i middelalderen ble ansett å være dagen da fuglene dannet par. Det ble også sett på som den første vårdagen. Høytiden kom imidlertid ikke til Norge før senere. Den vokste og ble større og større bare i løpet av 1900-tallet, da med USA som forbilde. Måten dagen den kom til Norge på var gjennom markedsføring og handel. Produkter som ble populære i løpet av denne tiden (og fremdeles er populære i dag) er blomster og søtsaker. Sjokolade og en bukett med roser er en ekte klassiker når det gjelder å vise takknemlighet og kjærlighet på Valentinsdagen.
er lagt i handlekurven
igjen til fri frakt! Du har nå fri frakt!