Hopp til innholdet
 
Søk

Oppgrader hjemmekontoret med datamaskintilbehør, kalkulatorer, hodetelefoner, USB-minner, hengelåser osv.

Jobbe hjemmefra - Dingsene til jobb & skole

Tilbake på jobb eller skolebenken igjen etter en herlig ferie! Det er mange som jobber helt eller i stor grad hjemmefra, og vi har alt du trenger for at det skal fungere så godt som mulig.

Våkne tidsnok med en vekkerklokke, pimp mobilen din med et nytt deksel & øk volumet med et par skikkelige hodetelefoner. Vi har selvsagt også alt du trenger til kontoret, alt ifra headset og kalkulatorer til kaffevarmer. 
Les mer

Jobbe eller studere hjemmefra – Alt du trenger til hjemmekontoret!

Studerer eller jobber du hjemmefra? Hos oss finner du alt du trenger for å gjøre hjemmekontoret ditt så praktisk og bra som mulig. Vi har et bredt sortiment av kontortilbehør, alt fra praktiske adaptere og nettverkskabler til kraftfulle routere, kalkulatorer og rengjøringsprodukter. Du finner også et stort utvalg av tastatur, mus, musematter og selvfølgelig fete headset til videomøtene. Vi gjør det enkelt å jobbe og studere hjemmefra!  

Kontorstilbehør & rengjøring

Nyttig tilbehør og rengjøring av skrivebordet

Når det gjelder arbeidshjørnet ditt hjemme er det mange tilbehør som er praktisk og bra å ha for og lette arbeidet. Hos oss finner du alt fra USB-minne, switcher og nettverkskabler, til harddisker, smarte mobilstativ og en morsom kaffevarmer/drikkekjøler. Selvfølgelig er det også viktig å holde arbeidsflaten ren og ryddig. For å oppnå dette finner du for eksempel våtservietter til skjermer og trykkluft du kan rense tastaturet med.
Les mer

Hodetelefoner & headset

Headset til hjemmekontoret

Et veldig bra headset er gull verdt når du jobber hjemmefra. Komfortable hodetelefoner for videokonferanser og lytting til musikk. Her finner du et bredt utvalg av hodetelefoner i forskjellige modeller, med virkelig god lyd og komfortabel komfort, slik at du kan bruke dem i lang tid uten ubehag. Vi har både smarte Bluetooth-handsfree, heldekkende over-ear hodetelefoner med støyreduksjon og fine trådløse hodetelefoner med mikrofon.
Les mer

Mus & musematter

Ergonomisk mus og behagelig musematte

Når du sitter ved datamaskinen hele dagen, er det viktig at du har en ergonomisk mus og en musematte med behagelig støtte som ikke beveger seg rundt på pulten. I vårt sortiment finner du datamus som passer både til kontorarbeid og gaming, med stilig design, komfortable grep og praktiske programmerbare knapper. Musematter med håndleddstøtte eller en separat håndleddstøtte er praktiske.
Les mer

Tastatur

Tastatur med mange funksjoner

Kanskje det er på tide å oppgradere tastaturet til et nytt? Hos oss finner du mange forskjellige tastaturer fra kjente merkevarer, som f.eks Razer, Corsair og HyperX. Fargerik RGB-belysning, raske og effektive brytere. Dette er bare noen få eksempler på smarte funksjoner som gjør tastaturer egnet for arbeid så vel som for gaming sessions etter jobb eller skole.
Les mer
er lagt i handlekurven