Hopp til innholdet
 
Søk

Gave til pappa - Finn gaver til pappa til farsdag, bursdag, julegave og andre gave anledninger

Gave til pappa

Far er rar bruker man å si. Og har man en snill pappa så fortjener jo han også en fin gave innimellom. Va liker pappa best å drive med? Hvilke dingser liker han? Er han et friluftsmenneske eller kanskje en teknologinerd?
 

Gavetips til pappa 

Sjekk ut gavetipsene våre og finn en perfekt gave, noe som får pappa til å glede seg. Hvis du ikke har mulighet til å møte far den dagen, kan du alltid bestille online og få gaven levert hjem til faren ved å velge adressen hans som leveringsadresse.
Uansett om du shopper til bursdagen, leter etter den perfekte julegaven eller en gave til farsdag, så finner du inspirasjon og gaver her.  

Til pappaen som holder seg fresh

Man må lide for skjønnheten, hvis man ikke har godt utstyr for fiksing av skjegg og frisyre. Har barbermaskina til fader’n gjort jobben sin? Kanskje han trenger å klippe nesehåret eller er det på tide å fikse frisyren? Her finner du bursdagsgaver i form av skjeggtrimmere, hårtrimmere, nesehårtrimmere – ja, alle typer trimmere og i tillegg barbermaskiner, fønere og tilbehør. Skaffe gaven som holder pappa fresh!

Til pappaen som elsker det gode

Har du en skikkelig mesterkokk til pappa, eller som bare generelt elsker livets godbiter? Sørg for at han har alt han trenger til fremtidige middager og koselige kvelder. Her finner du gaver til kjøkkenet, alt fra isknusere til popcornmaskiner. Bruker faren din å bli sugen på noe kaldt å drikke foran TV-en kan et minikjøleskap være praktisk. Noe til kjøkkenet vil være en veldig god julegave til pappaen som elsker god mat og drikke.

Til pappaen som elsker film & musikk

Hvilken far liker ikke film og musikk? Hvis han liker å ta bilder og filme er et actionkamera perfekt til bursdagen eller på farsdagen. Hvis du vil ha en veldig god høyttaler eller et par hodetelefoner å spille favorittmusikken din fra, eller hvis du trenger en ny innendørsantenne med forsterker, uansett hva du velger, finner du gavene på temaet lyd og bilde her.

Til pappaen som er glad i biler

Elsker faren din biler og liker å snakke om sin egen bil? Neste gang du skal feire pappa, hvorfor ikke gi ham en gave til bilen og gjøre ham veldig glad. Hos oss finner du alt fra mobiltelefonholdere til bilen, til bilkameraer og adaptere for å spille musikk fra mobiltelefonen.

Til pappaen som setter pris på friluftsliv

Sørg for at pappa blir klar for neste tur i skogen med en sterk lommelykt, slik at han alltid finner veien hjem. En lommekniv med alle tenkelige funksjoner har man alltid bruk for. Oppdag dyr og natur fra hundrevis av meters avstand med en skarp kikkert. Er pappa en frossen sjel, fiks en fet stormlighter sånn at han lett kan fyre opp et bål.

Til pappaen som liker luftvåpen

Gi pappa sjansen til å bli en ekspert (tror han) på skyting. Utfordre han til konkurranse om hvem som kan få mest poeng. Alt fra luftvåpen til kuler, målskiver og tilbehør finner du nedenfor. En gave fra denne kategorien kommer sikkert til å bli en 10-poenger. 18-års aldersgrense gjelder ved kjøp av våpen.

Vanskelig å bestemme seg i gavevalget?

Fant du ikke det du lette etter eller vil du kanskje ha litt mer inspirasjon før du bestemmer deg? Her kan du sjekke ut gavegeneratoren vår for å finne riktig gave til ulike personligheter. 
Trenger du gavetips? Ta hjelp av gavegeneratoren og finn rett gave til rett personlighet
er lagt i handlekurven
igjen til fri frakt! Du har nå fri frakt!