Hopp til innholdet
 
Søk

Gaver til kjæresten, gaver til dama for bursdag, julegave, valentinsdag og andre spesielle anledninger

Gave til dama

Leter du etter den perfekte gaven til dama? Kanskje er dere et relativt nytt par eller vært sammen lenge, hvilke interesser og stil har hun, er hun en girlygirl eller er hun tøff?
 

Gaver til kjæresten

Uansett om det er bursdagsgave, julegave eller bare en spontan kjærlighetsgave, så kan du finne gaver til dama hos oss på Teknikmagasinet.  

Til dama som aldri er uten mobilen

Føles det i blant ut som du konkurrer om damas oppmerksomhet mot den lille teknikkdingsen vi kaller mobiltelefon? Tull til side, hvorfor ikke oppmuntre damas mobilinteresse og score kjærestepoeng. En gave i form av et mobiltilbehør kan bli satt stor pris på og du finner det hos oss. Vi har et bredt utvalg av gaver til mobilen, alt fra lekre mobildeksel til selfiekit.

Til dama som elsker trening

Bruker dama nesten like mye tid på treningsstudioet eller i løypa, som hun gjør hjemme med deg? Til dama som elsker trening har vi flere gode gavetips. Sjekk ut vår kategori med wearables i form av aktivitetsmålere og smartklokker med smarte funksjoner som holder styr på puls, søvn, kalorier og mye mer. En perfekt gave til den helseinteresserte treningsjenta.

Til dama som liker streaming

Hvis kjæresten din er en streamer som liker å legge ut historier og Tik Tok-videoer, kan noe om det temaet være et veldig bra gavetips. Kanskje dama ville ha en ring light eller en mobilholder. Det er en perfekt gave å gi bort til kjæresten din som liker streaming. Hvorfor ikke kombinere med en fin selfie-lampe eller et sett for å ta fine bilder med mobilen din. Det fine utseendet må dokumenteres!  

Til dama som lever for musikk

Hva gir man i gave til dama som elsker musikk? Ett par nye, fete hodetelefoner av skikkelig god kvalitet selvfølgelig! Hører hun alltid på musikk uansett hvor hun er, men har kanskje et par slitne hodetelefoner som trenger en oppgradering? Perfekt sjanse for deg å gjøre henne veldig veldig glad. Vi har hodetelefoner av alle typer, slik at du kan finne det som passer akkurat din kjæreste.

Til dama som gamer

Gamer dama og har en ønskeliste med gamingdingser til bursdagen? Da har du kommet til riktig sted! Hos oss finner du et bredt utvalg av gaming som hun kommer til å elske. Hva med et nytt tastatur, en herlig mus eller en mikrofon og webkamera til streaming? Hvis hun er en streamer, sjekk ut Twitch-streameren Gabbie sin toppliste.

Vanskelig å bestemme seg i gavevalget?

Fant du ikke det du lette etter eller vil du kanskje ha litt mer inspirasjon før du bestemmer deg? Her kan du sjekke ut gavegeneratoren vår for å finne riktig gave til ulike personligheter. 
Trenger du gavetips til familien? Ta hjelp av oss og finn rett gave til rett person i familien
er lagt i handlekurven
igjen til fri frakt! Du har nå fri frakt!