Hopp til innholdet
 
Søk

Om oss

Riktige dingser på hylla

På Teknikmagasinet ånder og lever vi for alt som er litt sprøere. Vi finkjemmer internett, messer, verden og det observerbare universet etter de beste dingsene som vi tror at du kommer til å elske. Der er derfor vi har titusentalls av spennende ting å oppdage, og vårt sortiment rommer alt fra hoverboards og stressballer til gamingtilbehør og soldrevne roboter. Vi har smart teknologi som gjør livet ditt litt enklere, som hurtige mobilladere, fitnessarmbånd og trådløse hodetelefoner, samt morsomme gadgets som passer til alle aldre. Du kan alltid finne noe til deg selv eller noe å gi bort i gave. 

Vi sørger også for at alt holder høy kvalitet og sikkerhet før vi stiller det på hylla. En trygghet for kundene våre og en selvfølgelighet for oss.

Du kan også få iPhone reparert hos oss, vi bytter skjerm og batteri. Våre butikker har drop-in, ofte kan vi også fikse telefonen mens du venter.

En litt sprøere hverdag

Vi tar jobben vår på alvor, men med glimt i øyet. Vårt morsomme og iblant helsprøe sortiment preger både våre personligheter og vårt tankesett. Det er derfor ikke så rart når vi tuller og tøyser med kundene våre, byr på svinsterk chilisaus eller organiserer rallykonkurranser. Det har vært en del av vårt DNA helt siden våre grunnleggere åpnet den første butikken 1989, i Skärholmen i Sverige. Fra kun en butikk har vi vokst og i dag har vi over 50 butikker i Sverige og nesten 40 butikker i Norge, samt e-handel i begge markeder.

er lagt i handlekurven
igjen til fri frakt! Du har nå fri frakt!