Rengjøring

Smuss kan samle seg i ladeporten og på samtalehøyttaleren, noe som kan føre til at det blir vanskelig å sette ladekabelen inn i ladeporten, og at samtalehøyttaleren får lavt volum. Vi hjelper deg ved å rengjøre ladeporten og samtalehøyttalerne til mobilen din nøye slik at mobilen din fungerer og føles ny igjen. Dessuten kan vi i tillegg rengjøre mobilen din med UV-lys som fjerner 99 % av bakteriene på overflaten.

Vi tilbyr rengjøring av samtlige iPhone- og Samsung-modeller i alle butikkene våre. Rengjøring går fort, og du kan ofte kan vente mens det opplærte personalet vårt rengjør mobilen din.

Bruk vår priskalkulator

Bruk vår enkle priskalkulator for å finne ut hva akkurat din modell koster å reparere.

Vanlige spørsmål

Kan jeg få rengjort mobilen min i alle butikkene deres?

Ja, vi tilbyr rengjøring av iPhones og Samsung Galaxy i alle butikkene våre. Du kan blant annet få rengjort mobilen din i Oslo Byporten, Oslo Storo, Follo Ski Storsenter, CC Hamar, Bergen Lagunen Storsenter, Haugesund Amanda Storsenter og Tronheim City Syd.

Hvor lang tid tar det å rengjøre mobilen min?

En rengjøring er enkelt og tar kort tid å gjennomføre, vi kan som regel rengjøre mobilen din mens du venter. De fleste av rengjøringene våre er klare på ca. 30 minutter.

Hva koster det å rengjøre mobilen min?

Prisen er avhengig av hvilken mobilmodell du har. Du kan bruke prislistene våre for å finne ut hva det koster å rengjøre nettopp din mobil.

Bruk vår priskalkulator

Bruk vår enkle priskalkulator for å finne ut hva akkurat din modell koster å reparere.

Forsvinner alt fra mobilen under en rengjøring?

Nei, ingenting forsvinner fra mobilen din under en rengjøring. Det er likevel en god idé å gjøre gjennomføre sikkerhetskopiering av innholdet på mobilen for sikkerhets skyld. Det er enkelt og tar ikke lang tid. Ved en sikkerhetskopiering lagrer du all data på en annen enhet eller via skylagring.