Ladeportbytte

Vi tilbyr bytte av ladeport hvis du opplever problemer, som for eksempel at mobilen ikke lader når du setter i ladekabelen. Du kan få byttet ladeporten på mobilmodeller fra iPhone SE til iPhone 8 Plus samt de fleste Samsung Galaxy-modellene ved å levere inn mobilen din i en av butikkene våre. Bytte av ladeporten tar 5–10 virkedager, men ved høy belastning kan det ta inntil 14 virkedager. Det er fordi mobilen din sendes videre til sentralverkstedet vårt hvor den blir reparert.

Bruk vår priskalkulator

Bruk vår enkle priskalkulator for å finne ut hva akkurat din modell koster å reparere.

Vanlige spørsmål

Kan jeg reparere mobilen min i alle butikkene deres?

Ja, du kan få byttet mobilens ladeport ved å levere inn mobilen din i en av butikkene våre. Du kan levere inn mobilen din i butikkene våre, for eksempel hos Oslo Byporten, Oslo Storo, Follo Ski Storsenter, CC Hamar, Bergen Lagunen Storsenter, Haugesund Amanda Storsenter og Tronheim City Syd.

Hvor lang tid tar det å reparere mobilen min?

Bytte av ladeporten tar 5–10 virkedager, men ved høy belastning kan det ta inntil 14 virkedager. Det er fordi mobilen din sendes videre til sentralverkstedet vårt hvor den blir reparert.

Hva koster det å reparere mobilen min?

Prisen er avhengig av hvilken mobilmodell du har. Du kan bruke prislistene våre for å finne ut hva det koster å reparere nettopp din mobil.

Bruk vår priskalkulator

Bruk vår enkle priskalkulator for å finne ut hva akkurat din modell koster å reparere.

Forsvinner alt fra mobilen under en reparasjon?

Nei, ingenting forsvinner fra mobilen din under et ladeportbytte. Det er likevel en god idé å gjøre gjennomføre sikkerhetskopiering av innholdet på mobilen for sikkerhets skyld. Det er enkelt og tar ikke lang tid. Ved en sikkerhetskopiering lagrer du all data på en annen enhet eller via skylagring.