Kamerabytte

Dersom du opplever problemer med front- eller baksidekameraet på iPhone eller Samsung Galaxy kan det være på tide å bytte dette. Vi tilbyr kamerabytte, slik at du kan fortsette å ta skarpe bilder og filme fantastiske videoer. Det er trygt og sikkert å reparere mobilen sin hos oss. Du kan få byttet kameraet på mobilmodeller fra iPhone 5 til iPhone 8 Plus og de fleste Samsung Galaxy-modeller. Som regel kan det opplærte personalet vårt bytte kameraet mens du venter dersom du har en iPhone. Ved kamerabytte på Samsung Galaxy-modeller sendes mobilen din videre til verkstedet vårt for reparasjon.

Bruk vår priskalkulator

Bruk vår enkle priskalkulator for å finne ut hva akkurat din modell koster å reparere.

Vanlige spørsmål

Kan jeg reparere mobilen min i alle butikkene deres?

Ja, vi tilbyr reparasjon av iPhones i alle butikkene våre. Du kan booke en tid for å reparere mobilen din hos blant annet Oslo Byporten, Oslo Storo, Follo Ski Storsenter, CC Hamar, Bergen Lagunen Storsenter, Haugesund Amanda Storsenter og Tronheim City Syd.

Vi tar også imot mobiler fra Samsung i butikkene. Disse har noe lengre reparasjonstid, fordi de sendes videre til verkstedet vårt.

Hvor lang tid tar det å reparere mobilen min?

Vi kan som regel bytte kamera på iPhones mens du venter. Bytte av kamera på Samsung Galaxy-modeller tar 5–10 virkedager. Ved stor pågang kan det ta opptil 14 virkedager. Grunnen til dette er at mobilen din sendes videre til verkstedet vårt for reparasjon.

Hva koster det å reparere mobilen min?

Prisen er avhengig av hvilken mobilmodell du har. Du kan bruke prislistene våre for å finne ut hva det koster å reparere mobilen din.

Bruk vår priskalkulator

Bruk vår enkle priskalkulator for å finne ut hva akkurat din modell koster å reparere.

Forsvinner alt fra mobilen under en reparasjon?

Nei, ingenting forsvinner fra mobilen din under et kamerabytte. Det er likevel en god idé å gjøre gjennomføre sikkerhetskopiering av innholdet på mobilen for sikkerhets skyld. Det er enkelt og tar ikke lang tid. Ved en sikkerhetskopiering lagrer du all data på en annen enhet eller via skylagring.