Bytte av bakside

Mange nyere iPhone-, Samsung Galaxy-, Huawei-, og OnePlus-modeller har en bakside av glass. Hvis ulykken er ute og baksiden går i stykker, kan vi hjelpe deg med å bytte den ut med en hel og ny. Du kan få byttet baksiden på modeller fra iPhone 8 til iPhone 12 Pro Max samt de fleste Samsung Galaxy, Huawei- og OnePlus-modeller ved å levere inn mobilen din i en av butikkene våre. Bytte av bakside tar 5–10 virkedager, men ved høy belastning kan det ta inntil 14 virkedager. Det er fordi mobilen din sendes videre til sentralverkstedet vårt hvor vi gjennomfører bytte av baksider.

Bruk vår priskalkulator

Bruk vår enkle priskalkulator for å finne ut hva akkurat din modell koster å reparere.

Vanlige spørsmål

Kan jeg reparere mobilen min i alle butikkene deres?

Reparasjonene av mobilers baksider gjennomføres på sentralverkstedet vårt. Du kan levere mobilen din i alle butikkene våre for å få den sendt til sentralverkstedet vårt. Du kan levere den inn i en butikkene våre, for eksempel Oslo Byporten, Oslo Storo, Follo Ski Storsenter, CC Hamar, Bergen Lagunen Storsenter, Haugesund Amanda Storsenter og Tronheim City Syd.

Hvor lang tid tar det å reparere mobilen min?

Bytte av bakside tar 5–10 virkedager, men ved høy belastning kan det ta inntil 14 virkedager. Det er fordi mobilen din sendes videre til sentralverkstedet vårt hvor vi gjennomfører bytte av baksider.

Hva koster det å reparere mobilen min?

Prisen er avhengig av hvilken mobilmodell du har. Du kan bruke prislistene våre for å finne ut hva det koster å bytte baksiden på nettopp din mobil.

Bruk vår priskalkulator

Bruk vår enkle priskalkulator for å finne ut hva akkurat din modell koster å reparere.

Forsvinner alt fra mobilen under en reparasjon?

Nei, ingenting forsvinner fra mobilen din under en reparasjon. Det er likevel en god idé å gjøre gjennomføre sikkerhetskopiering av innholdet på mobilen for sikkerhets skyld. Det er enkelt og tar ikke lang tid. Ved en sikkerhetskopiering lagrer du all data på en annen enhet eller via skylagring.