Reparer mobilen din

Teknikmagasinet har ca. 65 butikker som tilbyr mobilreparasjon, og er med det Nordens største mobilverkstedskjede. Vi har reparert over 100 000 mobiler, og tilbyr blant annet skjermbytte, batteribytte og rengjøring av iPhones. Det er både trygt og praktisk å få mobilen sin reparert av oss hos Teknikmagasinet.

Drop-in via butikk

Alle butikkene våre i hele Sverige tilbyr reparasjon av iPhones via drop-in. Hos oss kan du få hjelp til blant annet skjermbytte og batteribytte samt rengjøring av ladeporten og samtalehøyttalerne. Det gjøres raskt og enkelt ettersom det opplærte personellet vårt ofte kan reparere mobilen mens du venter. Velkommen inn i din nærmeste butikk!

Skjermbytte

Hvis mobilen din har en sprukket skjerm eller en touch-funksjon som ikke fungerer, er det bare å ta det med ro – vi hjelper deg. Vi tilbyr reparasjon av mobilskjermer på modeller fra iPhone 5 til iPhone 12 Pro Max. Det er trygt og sikkert ettersom vi alltid bruker reservedeler av høyeste kvalitet. Garanti på utskiftede deler inkluderes i prisen.

Vi tilbyr bytte av skjerm i alle butikkene våre. Det er raskt og enkelt, og det opplærte personellet vårt kan ofte bytte skjerm mens du venter. Du kan også sende inn mobilen din til reparasjon ved å bestille et reparasjonsbrev.

Vi tilbyr 1 års garanti på skjermbytte.

Merk deg at skjermbytte på iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max tar 5–10 virkedager etter innlevering til butikk, og ved høy belastning kan det ta inntil 14 virkedager.

Batteribytte

Det er enkelt og rimelig å bytte batteri på mobilen din hos oss på Teknikmagasinet. Din mobil kommer til å føles som ny og holde seg oppladet lenger. Vi tilbyr batteribytte på mobilmodeller fra iPhone 5 til iPhone 11 Pro Max, og bruker alltid batterier av høyeste kvalitet.

Vi tilbyr bytte av batteri i alle våre butikker. Det går raskt og smidig ettersom det opplærte personellet vårt ofte kan bytte batteri mens du venter. Du kan også sende inn mobilen din til reparasjon ved å bestille et reparasjonsbrev.

Vi tilbyr 6 måneders garanti på batteribytte.

Merk deg at batteribytte på iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max tar 5–10 virkedager etter innlevering til butikk, og ved høy belastning kan det ta inntil 14 virkedager.

Rengjøring

Smuss kan samle seg i ladeporten og på samtalehøyttaleren, noe som kan føre til at det blir vanskelig å sette ladekabelen inn i ladeporten, og at samtalehøyttaleren får lavt volum. Vi hjelper deg ved å rengjøre ladeporten og samtalehøyttalerne til mobilen din nøye slik at mobilen din fungerer og føles ny igjen. Dessuten kan vi i tillegg rengjøre mobilen din med UV-lys som fjerner 99 % av bakteriene på overflaten.

Vi tilbyr rengjøring av alle iPhone-modellene i alle butikkene våre. Rengjøring er fort gjort, og du kan ofte kan vente mens det opplærte personellet vårt rengjør mobilen din. Du kan også sende inn mobilen din til rengjøring ved å bestille et reparasjonsbrev.

Feilsøking

Hvis du opplever problemer med mobilen din, er du velkommen til å levere den inn til oss i Teknikmagasinet for en feilsøking. Under feilsøkingen undersøker det opplærte personalet vårt telefonen din for å finne ut hva problemet er. Vi tilbyr feilsøking i alle butikkene våre og avhengig av hva feilen er kan vi i noen tilfeller reparere mobilen med en gang. En enklere feilsøking kan vanligvis gjøres mens du venter, mens en avansert feilsøking kan ta opptil 14 virkedager.

Bytte av bakside

Mange nyere iPhone-modeller har en bakside av glass. Hvis ulykken er ute og baksiden går i stykker, kan vi hjelpe deg med å bytte den ut med en hel og ny.

Du kan få baksiden til mobilen din utskiftet på modeller fra iPhone 8 til iPhone 12 Pro Max ved å sende inn mobilen din til en av butikkene våre. Bytte av bakside tar 5–10 virkedager, men ved høy belastning kan det ta inntil 14 virkedager.

Kamerabytte

Hvis du oppdager problemer med front- eller bakkameraet på iPhonen din, kan det være at mobilen må sendes inn. Vi tilbyr kamerabytte, slik at du kan fortsette å ta skarpe bilder og filme fantastiske videoer. Det er trygt og sikkert å reparere mobilen sin hos oss.

Du kan få kameraet din utskiftet på modeller fra iPhone 5 til iPhone 8 Plus ved å sende inn mobilen din til en av butikkene våre. Det opplærte personellet vårt kan som oftest utføre utskiftningen av kameraet mens du venter.

Ladeportbytte

Vi tilbyr bytte av ladeport hvis du opplever problemer, som for eksempel at mobilen ikke lader når du setter i ladeledningen. Du kan skifte ut ladeport din på modeller fra iPhone SE til iPhone 8 Plus ved å sende inn mobilen din til en av butikkene våre. Utskiftning av ladeporten tar 5–10 virkedager, men ved høy belastning kan det ta inntil 14 virkedager.

Send inn mobilen din til reparasjon

En hendig løsning dersom du ikke har muligheten til å komme deg til en av butikkene våre, er å sende inn iPhonen din til oss for reparasjon. Du begynner med å bestille et reparasjonsbrev, noe du kan gjøre lenger nede på denne siden. Når du har mottatt reparasjonsbrevet, pakker du ned mobilen din og sender den til oss. Deretter repareres mobilen før den sendes tilbake til deg. Enkelt, praktisk og trygt!