Hopp til innholdet
 
Søk

Jobb i butikk

Våre butikker tilbyr et unikt sortiment av spennende, morsomme og rimelige produkter innen teknikk- og hobbyområdet både kjente merkevarer og billigere alternativer. Butikkene har liten gulvplass, men masse innhold. Hos oss strever vi etter og gi hver kunde den beste mulige kundeopplevelsen.

I våre butikker arbeider det butikksjefer, stedfortredende butikksjefer og selgere. De er Teknikmagasinets ansikt utad og bidrar til hvert enkelt møte med våre kunder preges av kundeservice i høyeste klasse. Personalgruppene er små, noe som forsterker lag-følelsen, men også stiller krav til engasjement og eget ansvar. Sammen hjelper medarbeiderne hverandre med å holde butikkene spennende og levende - alt for å gi en positiv kundeopplevelse. Butikkpersonalet er også ansvarlige for butikkens salg og drift. De oppmuntres til ved eget initiativ finne lokale løsninger for å forbedre butikken ytterligere; butikkens fremgang er alle ansattes anliggende.

Brenner du for å skape en kundeopplevelse utover det vanlige? Liker du kombinasjonen Service, salg og teknikk? Om du føler du kan være vår nye medarbeider, gå til våre ledige stillinger.

er lagt i handlekurven