Hopp til innholdet
 
Søk

Jobb hos Teknikmagasinet

Teknikmagasinet, ett av Nordens morsomste detaljhandelforetak

Teknikmagasinets viktigste målsetting er fornøyde kunder. Vi ønsker at alle våre kunder skal være fornøyde, store som små. Å handle på Teknikmagasinet skal være trygt, kjapt, enkelt og morsomt. Våre dyktige medarbeidere og det fine samholdet i gjengen vår er det som tar oss fremover. Vi ønsker å finne medarbeidere som engasjerer seg i virksomheten, og vi ønsker å ta vare på den vilje og kunnskap som finnes blant våre ansatte. 

Om du er interessert i en jobb hos Teknikmagasinet er det to muligheter å velge mellom i Norge. Hos oss kan du jobbe som selger eller butikksjef i en av våre butikker.

 

TM-ånden

TM-ånden er vårt verdigrunnlag og vår kultur. Arbeidet på Teknikmagasinet preges i alle ledd av disse tre grunntankene. Verdigrunnlaget er basert på våre ansattes tanker og formeninger, og er blitt hentet ut ved at alle ansatte i butikker, på vårt hovedkontor og på vårt lager har fått mulighet til å si hva de synes utmerker seg når man jobber for nettopp Teknikmagasinet.

Humor

På Teknikmagasinet tar vi jobben vår på alvor, men alltid med et glimt i øyet. Vårt morsomme sortiment karakteriserer både våre personligheter og vår måte å tenke på. Vi har det gøy på jobben og vil at det skal smitte av seg til våre kunder!

Service

I butikkene våre er det en selvfølge at hver enkelt kunde alltid skal få service i verdensklasse og vi strekker oss gjerne litt utenfor normene for å hjelpe våre kunder på beste vis. Det samme gjelder internt i foretaket; vi gir like bra service til alle våre kolleger uansett om det er de aller nærmeste eller fra en annen butikk eller avdeling. Alle stiller opp for hverandre når det trengs.

Fellesskap

På Teknikmagasinet er atmosfæren veldig avslappet og fellesskapet er veldig sterkt. Hver person spiller en avgjørende rolle for vår fremgang uavhengig av om man er adm. dir. eller ekstrahjelp. Vi synes byråkrati er kjedelig og tar heller korte beslutningsveier og prosesser slik at man kan legge tiden sin på det som er morsomt. Vi tror på teamwork og å hjelpe og støtte hverandre.

er lagt i handlekurven