Hopp til innholdet
 
Søk

HyperX - we're all gamers
HyperX - we're all gamers
HyperX - we're all gamers

HyperX - We're all gamers

Siden 2002 har HyperX designet produkter med gamere i tankene for å gi deg et bedre gamingliv. De leverer ultrakomfortable Cloud-headsett, kjappe tastaturer, Pulsfire-mus, slitesterke musematter og ChargePlay-produkter for at utstyret ditt skal være ladet og klart. Konsoll eller PC, noob eller pro, uansett spillsjanger inkluderer HyperX alle gamere med sin grunnleggende tro på at: Alle er vi gamere.

HyperX Cloud Alpha gamingheadset

HyperX Alloy Core RGB gamingtastatur

HyperX Pulsefire FPS Pro gamingmus

HyperX - we're all gamers!
Millioner av mennesker setter i gang med et spill som en del av sin daglige rutine. Kanskje du står opp som en pro-gamer eller Twitch-streamer, starter dagen med et onlinespill med venner eller kanskje du bare spiller et mobilspill når du sitter på bussen? Hvem du enn er og hva du enn gjør – så er du en gamer! Uansett hvilken kategori du passer inn i eller hvordan du spiller, så leverer alltid HyperX ut i fra sitt motto – «We are all gamers».

HyperX lager produktene som skal forbedre din prestasjon og din gamingopplevelse. Fra det superkomfortable Cloud-headsetet til de slitesterke og pålitelige Alloy-tastaturene, samt den raske Pulsfire-musen. Alt er designet, bygget og finjustert med deg som gamer i fokus. PC eller konsoll, amatør eller proff, kort eller lang, ung eller gammel. Hvem enn du er og hvor enn du kommer fra er du en gamer, og HyperX er her for å makse din spillopplevelse!  
er lagt i handlekurven