Hopp til innholdet
 
Søk

HyperX - we're all gamers
HyperX - we're all gamers
HyperX - we're all gamers

HyperX - We're all gamers

HyperX® ble grunnlagt som en høyprestasjonsenhet av verdens største selvstendige produsent av lagringsminner, Kingston Technology. I 15 år har selskapet produsert høyhastighets-minner, SSD-harddisker, headsets, tastatur, mus, USB-minnepinner og musematter, og på disse årene har navnet HyperX har blitt synonymt med fremragende ytelse, kvalitet, estetikk og pålitelighet. Ved å oppfylle de strengeste sertifiseringene og bruke de beste komponentene i bransjen er HyperX-produkter førstevalget for profesjonelle gamere og tek-entusiaster i hele verden. Uansett ferdighetsnivå og uansett hvilken sjanger du spiller, så omfavner vi alle gamingentusiaster uansett, i tråd med vår grunnleggende overbevisning – Vi er alle gamers. Bli kjent med #HyperXFamily på facebook.com/hyperxcommunity og lær hvordan HyperX-produkter kan forbedre konsollspillingen din og optimalisere ytelsen på så å si hvilken som helst PC på hyperxgaming.com.  

HyperX Cloud Alpha gamingheadset

HyperX Alloy Core RGB gamingtastatur

HyperX Pulsefire FPS Pro gamingmus

HyperX - we're all gamers!
Millioner av mennesker setter i gang med et spill som en del av sin daglige rutine. Kanskje du står opp som en pro-gamer eller Twitch-streamer, starter dagen med et onlinespill med venner eller kanskje du bare spiller et mobilspill når du sitter på bussen? Hvem du enn er og hva du enn gjør – så er du en gamer! Uansett hvilken kategori du passer inn i eller hvordan du spiller, så leverer alltid HyperX ut i fra sitt motto – «We are all gamers».

HyperX lager produktene som skal forbedre din prestasjon og din gamingopplevelse. Fra det superkomfortable Cloud-headsetet til de slitesterke og pålitelige Alloy-tastaturene, samt den raske Pulsfire-musen. Alt er designet, bygget og finjustert med deg som gamer i fokus. PC eller konsoll, amatør eller proff, kort eller lang, ung eller gammel. Hvem enn du er og hvor enn du kommer fra er du en gamer, og HyperX er her for å makse din spillopplevelse!  
er lagt i handlekurven
igjen til fri frakt! Du har nå fri frakt!