Hopp til innholdet
 
Søk

Brukte iPhones - renoverte smartphones til en lavere pris - 1 års garanti

Nyhet! - Kjøp brukt iPhone hos oss

Nå kan du gjøre både miljøet og lommeboken en tjeneste ved å kjøpe en brukt mobil hos oss! Vi tilbyr renoverte iPhones i god stand, til veldig gode priser. Du finner brukte iPhone-modeller fra iPhone 7 til iPhone 11, i ulike farger og lagringskapasiteter. Telefonene har ulik status; som ny, god stand og brukt tilstand. Nedenfor kan du se lese beskrivelser om de forskjellige tilstandene.

De forskjellige tilstanden på mobilene

Som ny

 • Telefonen fungerer som den skal, er lås opp, nullstilt og har ingen sprekker i skjermen eller chassi.
 • Telefonen ser nesten ny ut. Ingen nesten synlige riper eller sprekker.
 • Telefonen har et batteri i god stand.

Veldig god stand

 • Telefonen fungerer som den skal, er låst opp, nullstilt og har ingen sprekker i skjermen eller chassis.
 • ​Telefonen kan ha mindre kosmetiske riper eller merker på skjerm og/eller chassis.
 • ​Telefonen har et batteri i god stand.

Ok stand

 • Telefonen fungerer som den skal, er låst opp, nullstilt og har ingen sprekker i skjermen.
 • ​Telefonen kan ha en høyere grad av kosmetiske riper eller merker på skjerm og/eller chassis.
 • ​Telefonen har et batteri i god stand.

Fleksible betalingsmåter og redusert miljøpåvirkning

Du kan velge blant flere ulike betalingsmåter når du bestiller telefonen, deriblant delbetaling med Svea, en enkel løsning hvis du vil dele opp beløpet over en lengre periode. Utover det å spare penger, hjelper du også miljøet ved å kjøpe en brukt telefon.

Produksjonen av mobiltelefoner påvirker miljøet blant annet i form av energi- og materialforbruk ved produksjonen, eksempelvis utvinning av metaller. Når du kjøper en restaurert iPhone gir du telefonen et nytt og lengre liv, samt får selv en telefon i veldig god stand samtidig som du bidrar til bærekraftig forbruk og redusert innvirkning på miljøet.

Når du kjøper en refurbished iPhone hos oss får du:
 • En mobil av høy kvalitet levert i en premiumboks
 • 2 års garanti
 • Mobiltelefonen har da også et batteri i god stand, blir renset innvendig og utvendig, samt kontrollert i henhold til disse punktene.
   
Refurbished iPhone boks by Teknikmagasinet
 • Spar penger - opptil 50% lavere pris enn nypris

  Når du kjøper en brukt mobil kan du spare mye penger. Det kan bli opptil flere tusen billigere sammenlignet med nypris! Perfekt som første telefon til barna, eller kanskje deg selv.  
 • Bra för miljøet

  En brukt telefon er et miljøvennlig alternativ, gi en iPhone et lengre liv samtidig som du bidrar til bærekraftig forbruk og mindre miljøpåvirkning.  
 • Telefoner med høy kvalitet

  Mobilen du kjøper er nøye kontrollert, med et batteri i god stand, samt rengjort innvendig og utvendig.
 • 2 års garanti

  Hos oss får du alltid 2 års garanti når du kjøper din telefon og 6 måneders garanti på batteriet.
  * Batteriet i mobilene våre er i god stand med en batterikapasitet på mellom 80-100%, noe som betyr at de er så godt som nye og vil holde godt over en lengre tid.

Garanti på brukte mobiltelefoner

Garantien når du kjøper en renovert mobil hos oss er 2 år på enhetens maskinvare.

Når du får telefonen din er den kontrollert i henhold til følgende punkter:
 • Gjenopprettet til fabrikkinnstillinger og programvarekontrollert
 • Kontroll og testing av maskinvare
 • Et batteri i god stand
 • Rengjort invendig og utvendig
 

Returrett

Returretten når du kjøper telefonen er 30 dager. Du kan selvfølgelig returnere både på nett og i butikk. Sørg for å ta vare på kvitteringen din, originalforpakningen samt tilbehør. Du kan kun returnere telefonen i ubrutt forpakning.

Mobiltilbehør for iPhone

Når du kjøper en iPhone, er det en rekke mobiltilbehør som passer til telefonen din, fra beskyttende skjermbeskyttelser til lekre mobildeksler til din iPhone. Vi har også mye morsomme dingser for mobil og praktisk tilbehør som ekstra ladekabler og adaptere, powerbanks og mobilholdere.
 

Skjermbeskyttelser i glass 

Beskytt iPhonen din mot skitt og skader med en slitesterk skjermbeskyttelse. Hos oss finner du både skjermbeskyttelser i plast og varianter i glass. Vi har skjermbeskyttelser til alle modeller, fra iPhone 4 til iPhone 11 Pro Max. En skjermbeskyttelse i glass beskytter mot skader, riper og fingeravtrykk. Skjermbeskytteren er en tynn glassplate som festes til skjermen din og føles nesten som å ikke ha noe på skjermen takket være den glatte overflaten på glasset. Glasset påvirker ikke touch eller andre funksjoner på skjermen. Her kan du se noen utvalgte eksempler på de forskjellige displaybeskyttelser vi tilbyr for iPhone.

Lekre mobildeksel & futteral til iPhone

Et mobildeksel eller futteral gjør ikke bare mobilen din mer personlig og lekker, det hjelper også til å beskytte den litt ekstra dersom du f.eks. skulle miste den i gulvet. Velg mellom en rekke deksler og lommebokfutteral i forskjellige farger, design og materialer. Her kan du se et utvalg av deksler og lommebokfutteral til iPhone, vi har deksler i modeller fra iPhone 4 til iPhone 11 Pro Max.

Hodetelefoner til iPhone

I vårt sortiment finner du et bredt utvalg av hodetelefoner som passer til din iPhone, alt fra Apple AirPods til støyreduserende on og over ear hodetelefoner med Bluetooth. Det finnes en mengde trådløse hodetelefoner i ulike modeller, farger og former, slik at du kan finne det som passer deg best. Hvis du foretrekker hodetelefoner med kabel har vi selvfølgelig det også. På iPhone-modeller fra iPhone 7 og fremover trenger du en adapter for å koble til slike, da 3,5 mm-uttaket er fjernet fra og med denne modellen.

Vanlige spørsmål angående kjøp av brukte iPhones

Her har vi samlet noen vanlige spørsmål slik at du raskt kan finne svar på dine spørsmål om denne tjenesten.
 

Hvor lang garanti får jeg når jeg kjøper mobilen?

-  Når du kjøper en refurbished iPhone hos oss tilbyr vi en garanti på 24 måneder. Garantien dekker feil som påvirker funksjonen på telefonen. Garantien dekker ikke fysiske skader som fallskader, fuktskader mm. Garantien på batteriet er 6 måneder.
 

Hvor lang er leveringstiden?

- Leveringstiden er 2-5 virkedager.
 

Hvordan er returretten når jeg kjøper en renovert telefon?

- Returretten er 30 dager. Ta vare på kvitteringen, originalforpakning og tilbehør. Du kan kun returnere telefonen i ubrutt forpakning.
 

Hva følger med i forpakningen ved kjøp?

- Når du får telefonen din så følger det med en ladekabel.
 

Hvorfor skal jeg kjøpe en brukt mobiltelefon?

- Å kjøpe en renovert mobiltelefon er ikke bare for lommeboken, det er også et valg som bidrar til positiv til miljøet. Hos oss på Teknikmagasinet kan du finne iPhones i flere ulike modeller, farger og lagringskapasitet, i veldig god stand og til skikkelige fine priser.  
er lagt i handlekurven